Başkan Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Kaldırımları Yenileniyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde kaldırımları daha güzel hale getirmek için çalışmaların daha devam etiğini belirtti.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çay Mahallesinde kaldırımları yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak her mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Ekiplerimiz kaldırımsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışırken, vatandaşların rahatlığı ve güvenliği için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Halkın yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda bozuk olan kaldırımlar yeniden yapılıyor. Bazı bölgelerde çeşitli nedenlerle tahrip olan veya bozulan yerlerde düzenleme ve tamirat çalışması yapılıyor ”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Yıllardır araçların girmekte zorlandığı, yayaların da yürümekte güçlük çektiği en ücra yerlere dahi hizmet götürüyoruz. Kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla kentin bir noktası daha modern, düzenli ve estetik bir görünüme sahip olacak. Kent genelinde gerçekleştirilen değişim devam edecek ve belediyemizin imkânları ölçüsünde tüm mahallelere ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Kaldırımları Yenileniyoruz Başkan Seyfi Dingil: Çay Mahallesinde Kaldırımları Yenileniyoruz

Önceki İçerikDörtyol’da 8 Terörist Öldürüldü
Sonraki İçerikİskenderun’da trafik kazası 10 Yaralı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.