Çelik-İş Sendikasından İsdemir Genel Müdürü Toker’e Ziyaret

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. Türkiye’nin en önemli Demir-Çelik Fabrikalarından biri olan ve İskenderun’da binlerce vatandaşa istihdam sağlayan İSDEMİR Fabrikalarının Genel Müdürü Toker Özcan Çelik-İş Sendikası yönetimini kapıda karşıladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası görev bölümü yapan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, Genel Başkanları Yunus Değirmenci, Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştirdiler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve Çelik sektörünün sorunları görüşüldü. Yatırımların devam ettiğini belirten İSDEMİR Genel Müdürü Toker Özcan, sektörünün sorunları, ülke ve bölge ekonomisinde yeri ve sektördeki son gelişmeler hakkında Çelik-İş Sendikası yönetimine bilgiler verdi.
Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ise, “Bölgemiz ekonomisi için Çelik sektörü önemli yer tutmaktadır. Sendika olarak İskenderun ve bölgesinde yetki alanımızı her geçen gün genişletmekteyiz. Sendika olarak her zaman işçilerimizin haklarını koruduğumuz gibi, iş verenlerimiz ile de iyi diyalog içerisinde olmanın gayreti içerisindeyiz. İşçilerin üretimlerinde alın teri ve emeğin karşılığını almaları Sendika olarak temel gayemiz. Bu vesile ile iş barışını ve huzuru sağladığımız İsdemir de Genel Müdür Toker Özcan’ı makamında ziyaret ederek çalışma hayatı sendikal yaşama ve metal sektöründeki gelişmelere dair birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk”” dedi.

Çelik-İş Sendikasından İsdemir Genel Müdürü Toker’e Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.