Başkan Seyfi Dingil’den Maça Davet

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tüm bölge halkını 03 Nisan Salı günü saat 15:30’da İskenderun Stadyum yan sahada oynanacak olan İskenderun Belediyespor –Samandağspor maçına davet etti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, herkesi takıma sahip çıkmaya davet ederek,”Bu önemli şampiyonluk maçına tüm halkımız davetlidir. Bu maç tarihi bir öneme sahiptir. Bu kader maçında takımımıza sonuna kadar destek olalım, moral verelim” dedi.

Maçta galip gelenin TFF Bal ligine yükselme başarısı elde edeceğini hatırlatan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır. Ama 12. adam olan cefakâr taraftarımıza da bu maçta çok büyük iş düşmektedir. Onlardan ricamız takımımızı 90 dakika destekleyip, onların da katkısıyla hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri aileleri ile birlikte maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil’den Maça Davet Başkan Seyfi Dingil’den Maça Davet

Önceki İçerikHatay ve Türkiye İstatistikleri Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 7 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.