İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Spora Ve Sporcuya Desteğimiz Sürecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay genelinde ortaokullar arası düzenlenen yıldızlar futbol müsabakalarında Hatay 2.si olan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu futbol takımı sporcuları, öğretmenleri ve okul idarecileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

İskenderun’da yeni spor tesisleri yapacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak için yeni tesisler yapmaya devam edeceğiz. Spora her anlamda destek oluyoruz. Sizlerin bu başarıları bizleri mennun ediyor. Sizler hem İskenderun’un hem okulunuzun adını da tanıtıyorsunuz. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgilerde veren okulun beden eğitimi öğretmeni Hakan Yıldırım’da Adıyaman’da yapılacak olan bölge şampiyonasına hazırlandıklarını belirterek,”Takımımız iyi bir performans ile dereceye girmeyi başardı. Hedefimiz bölge şampiyonasından başarılı bir sonuç ile ayrılmak. Bunun için takım olarak çok çalışıp, iyi bir şekilde müsabakalardan ayrılacağız. Takım olarak hedefimiz Türkiye finalleri ”diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: Spora Ve Sporcuya Desteğimiz Sürecek

Önceki İçerikİskenderun’da Operasyonlar Devam Ediyor
Sonraki İçerikAçık Öğretim Kurumları 2.Dönem Sınavının Yerleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.