Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet İnci Gelişim’de

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet İnci, uzman ve akademik kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Mehmet İnci, “Üroloji Polikliniğimizde; böbrekler, prostat, mesane, cinsel sorunlar, infertilite (kısırlık) kadınlarda, erkeklerde ve çocuklarda idrar kaçırma problemi gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavilerini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca; endoskopik taş cerrahisi (Perkütan Nefrolitotomi, RIRS), laparoskopik böbrek ameliyatlarını son teknolojik yöntemlerle uyguluyoruz. Şuan, İskenderun Gelişim Hastanesi ailesine katıldığım için çok mutluyum” dedi.

Doç. Dr. Mehmet İnci kimdir?
Mesleğini başarılı bir şekilde yürüten Doç. Dr. Mehmet İnci, 1972’de Gaziantep’te doğdu. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. İnci, 2003 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını aldı. 2013 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçentlik unvanını aldı. 2003-2009 Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Uzmanı olarak, 2009-2013 Mustafa Kemal Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı Üroloji Uzmanı, 2013-2017 yıllarında Üroloji Doçenti olarak, 2017-2018 Dora Hospital Üroloji Uzmanı olarak görevini sürdürdü. Üroloji alanında birçok bilimsel çalışması bulunan Doç. Dr. Mehmet İnci, İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Polikliniği’nde hizmete başladı.

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet İnci Gelişim’de

Önceki İçerikTeknoversite Rüzgârı
Sonraki İçerikGüler Ailesinin Düğününde Afrin Şehitleri İçin Dualar Edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.