Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler

Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı adete o günleri izleyicilere yeniden yaşattı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen Çanakkale Şehitleri Anma etkinliğine Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Hatay İHH Başkanı Ahmet Yetim, Denizciler Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Sönmez, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, İlçe Millî Eğitim müdür yardımcıları, Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Yoğun katılımın olduğu programda, Şehit yakınları da unutulmadı. Şehit yakınlarına protokol tarafından plaket takdim edilip bayrak hediye edilmesi anında duygu ve hüzün dolu anlar yaşandı. Gübretaş Ortaokulu müdürü Adem Kesik programın açılışında yaptığı konuşmasında; ‘‘Çanakkale Ruhunu anlatmak ve yaşatmak Gübretaş Ortaokulu olarak boynumuzun borcudur. Ne mutlu ki bize Çanakkale Ruhunu bir kez daha Zeytin Dalı Operasyonu ile aziz milletimize yaşatan belki de bir mezar taşı bile olmayan nice isimsiz kahramanlarımız var, selam olsun, vatan sağ olsun dedi.’’
Gübretaş Ortaokulu Öğrencilerinin Çanakkale Savaşı yıllarını anlatan tiyatro, oratoryo, şiir ve çeşitli gösterilerle davetlilere duygu ve hüzün dolu anlar yaşattılar.
Etkinliğe katılan öğrenci velileri ise, programda emeği geçen başta Okul Müdürü Adem Kesik’e, öğretmenlere ve öğrencilere böylesine güzel bir program hazırladıkları için teşekkür ettiler.

Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler

Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğrencileri gönülleri fethettiler

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.