Pamuk Akademi Karate müsabakalarında madalyaları topladı

Pamuk Akademi Spor Kulübü Başarıdan başarıya koşuyor. Osmaniye’de düzenlenen ve 6 ilin lisanslı sporcularının katıldığı Grup müsabakalarında gösterdikleri performansla göz dolduran Pamuk Akademi Spor Kulübü, Anadolu Yıldızlar Gurubu müsabakalarında takım halinde 2. Oldu. Kıyasıya çekişmeye sahne olan turnuvalarda Erkek takım birinciliği elde ederken, kız takımı ikinciliği elde ettiler ve takım olarak 2.olarak şehrimizi başarı ile temsil ettiler. Geleceğin milli sporcularını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübü Başkanı Selma Türkoğlu, “Her katıldığımız turnuvada şehrimizi başarı ile temsil ediyoruz ve her zaman ilk sıralardayız. Bu takımın başarısında elbette en büyük pay sahibi kulüp hocalarımızdır. Bu başarımızda emeği geçenlere ve katkı verenlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Pamuk Akademi Karate müsabakalarında madalyaları topladı Pamuk Akademi Karate müsabakalarında madalyaları topladı Pamuk Akademi Karate müsabakalarında madalyaları topladı

Önceki İçerikHatay’da, 2018 Şubat ayında 1473 konut satıldı
Sonraki İçerikDown Sendromu Genetik Bir Farklılıktır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.