Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri

Baharın gelişini müjdeleyen 21 Mart Nevruz Bayramı etkinlikleri Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlendi .

Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra, şiirler okundu, halk oyunları gösterisi düzenlendi ve öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli yarışmalar yapıldı. 21 Mart Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaymakam Musa SARI Ve eşi Emine SARI , Belediye Başkanı Nazım CULHA ve protokol üyeleri temsili olarak demir dövdüğü programda, ateş yakılarak tüm protokol ve öğrenciler ateşin üzerinden atladılar, yöresel halayların çekildiği etkinlikte Uluçınar Orman İşletme Şefliğince fidan dikimi gerçekleştirildi ve öğrenciler doyasıya eğlendi.

Nevruz kutlamasına İlçemiz Kaymakamı Musa SARI ve eşi Emine SARI , Belediye Başkanı Nazım CULHA , Emniyet Müdürü Hail KARABACAK , kurum müdürleri , okul yöneticileri , öğretmen ,öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri Arsuz’da Nevruz Etkinlikleri

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.