Pamuk Eğitim Kurumlarının Resim Sergisi ve Bale Gösterimi yoğun ilgi gördü

Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumlarının Park Forbeste açtıkları Resim sergisi ve Bale Gösterilerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler. Pamuk Akademi tarafından 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla Park Forbeste düzenlenen ve 3 gün süren resim sergilerinde minik öğrencilerin performansları göz doldurdu. Pamuk Akademi Kurum Müdürü Selma Türkoğlu, sergi ve gösteriler ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Pamuk Akademi olarak, eğitim öğretimin yanında sportif ve sosyal faaliyetlerimiz de devam ediyor. İnsanların yaşayarak öğrenmeleri ve bu öğrendiklerini ömür boyu unutmamaları için bu yaşlarda verilen eğitim ve öğretimin çok etkili olduğu kanaatindeyiz. Bu nedenle Pamuk Akademi olarak sosyal faaliyetlerimize önem veriyoruz. Bu kapsamda resim öğretmenlerimiz ve tüm eğitim kadromuz ve öğrencilerimiz adeta birlikte sanat eserileri oluşturdular ve bu resimleri Park Forbeste üç gün boyunca sergileme imkanı bulduk. İskenderun halkımızın bizlere ve sergimize gösterdikleri ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Pamuk Eğitim Kurumlarının Resim Sergisi ve Bale Gösterimi yoğun ilgi gördü Pamuk Eğitim Kurumlarının Resim Sergisi ve Bale Gösterimi yoğun ilgi gördü Pamuk Eğitim Kurumlarının Resim Sergisi ve Bale Gösterimi yoğun ilgi gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.