Orhan Gezgin,2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine Aday

Orhan Gezgin 2 No’luya Aday !
Bu hafta sonu 18 Mart Cumartesi günü Sanayi caddesi 324 sokak no 31 Aşevi binasında yapılacak İskenderun 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi kongresi öncesi hesaplar değişiyor.
Bölgede çok sevilen bir isim olan İskenderun Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Gezgin, 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin gidişatından rahatsız olan esnafların ricası ve ısrarı üzerine aday olduğunu açıklayan Orhan Gezgin, kötü gidişata dur demeye ve borçlu kooperatifi kar eden, en üst derecede kredi verir duruma getirmek istediğini söyledi.
Bilindiği üzere; bölgede faaliyet gösteren tüm kredi kefalet kooperatifleri kar ederken ve en üst dereceden krediyi üye esnaflarına verirken, 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi girdiği krizden yıllardır kurtulamadı, kredi veremez duruma geldi ve varlıklarını da satmak zorunda kaldı.
İşte bu kötü gidişattan rahatsız olan 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi üyeleri de, bölgede çok sevilen dürüst ve çalışkan bir isim olan İskenderun Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Gezgin’i aday olmaya ikna etti.
Bilgisine başvurduğumuz Orhan Gezgin, aday olduğunu açıklarken, kooperatif üyelerinin ısrar ve ricalarını kıramadığı için yola çıktıklarını ve 2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ni içinde bulunduğu olumsuz tablodan çıkararak, kar eden ve en üst derecede kredi vererek esnaflara hizmet eden bir kooperatif haline getirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti.

Orhan Gezgin,2 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifine Aday

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.