İskenderun’da Kaçakçılık Operasyonları Devam Ediyor

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

► Kaçakçılığın önlenmesi, kaçakçılık yapan şahısların yakalanması, kaçak malzemenin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi amacıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince 07 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 4 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık suçları kapsamında iki farklı adreste yapılan aramada toplamda 4920 kg. nargile tütünü, nargile imalatında kullanılan 3 adet nargile kıyma makinesi, 1 adet tütün karıştırma makinesi, 400 adet ambalaj poşeti, 1 adet ambalaj makinesi, 1 adet poşet kesme makinesi, 5 adet tartı, 112 kg. nargile imalatında kullanılan aroma, 40 kg. nargile imalatında kullanılan şerbet ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan adli süreç devam etmektedir.

Önceki İçerikHatay Havalimanı’nda 98.711 Yolcuya Hizmet Verildi
Sonraki İçerikİskenderun’da Yağmur Suyu Izgarası Yenileme Çalışmaları Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.