Pamuk Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Resim Sergisi açtı

İskenderun Pamuk Akademi Eğitim kurumları öğrenci ve öğretmenleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Park Forbes AVM Merkezinde Resim sergisi açtılar.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen resim sergisinin açılmasında Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumu müdürü Selma Türkoğlu, Resim öğretmeni Aylin Abacı başta olmak üzere tüm öğretmen, veli ve öğrenciler fırçalarını konuşturarak eşsiz sanat eserleri ortaya çıkardılar. Serginin açılış kurdelesini ise İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil İskenderun Gençlik Merkezi müdürü Ahmet Keskin ve eşleri birlikte kestiler. Protokolün ve İskenderun halkının yoğun ilgi gösterdiği resim sergisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günün anlatan resimlerin yanı sıra, doğa resimleri, ve çeşitli manzara resimleri sergilendi.Pamuk Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Resim Sergisi açtı

Sergide 8 Mart Dünya kadınlar Gününü anlatan en anlamlı fotoğrafları Park Forbes AVM Merkezinin girişinde sergileyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına ise vatandaşlarda duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Açılışta konuşan İskenderun Pamuk Akademi Eğitim kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde böylesi bir resim sergisi açmanın onurunu yaşıyoruz. Kadınlarımıza gösterilen ilginin her geçen gün artması ve kadınlarımıza yönelik şiddetin azalması temennisiyle tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum ve açılışımı onurlarından misafirlerimize de katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bu sergimizin açılmasında özveri ile gayret gösteren ve eşsiz sanat eserleri otaya çıkartan başta Resim Öğretmenimiz Aylin Abacı olmak üzere tüm eğitim kadromuza, öğrencilerimize ve velilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Üç Kuşak Üç Resim, Nine, Anne ve kızının resimleri birlikte sergilendi.
Sergide ayrıca Ak Parti İskenderun İlçe Başkan yardımcısı,Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, KADEM Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Pakize Ulutaş, Üç nesil üç resim çalışması ile sergide ilgi odağı oldu, Nine, Anne ve torunun yapmış oldukları resimler de sergide büyük beğeni topladı. Ak Parti İskenderun İlçe Başkan yardımcısı, KADEM Ekonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Pakize Ulutaş sergide yaptığı açıklamasında; “Bu sergide Üç Kuşak üç resim çalışması gerçekleştirdik. Bizler ailecek resim yapıyoruz. Bu resim tutkusu Annem Asiye Ulutaş’a ondan bana ve benden de kızım Elif Cemre Ulutaş Kurtul’a geçti. Bu günde resimlerimizde üç kuşak üç resim vurgusu yapmak istedik. Sergimize katılan ve destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Serginin üç gün açık kalacağı bildirildi.

Pamuk Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Resim Sergisi açtı Pamuk Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Resim Sergisi açtı Pamuk Akademi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Resim Sergisi açtı

Önceki İçerikKadın Cinayetleri ve İstismarlarına Karşı Kadınlar Kol Kola Yürüdüler
Sonraki İçerikEkonomi ve İş Dünyası Komisyon Başkanı Ulutaş, iş, Sanat ve siyaset ile Başarı çıtasını yükseltiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.