Muhasebeciler Odası 8 Mart Dünya kadınlar Gününde Kısır partisi düzenledi

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası etkinlikleri içerisinde Kısır partisi düzenledi.
Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında bayanları ve çalışanları unutmayan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının maharetli hanımları kendi elleri ile Kısır (Halk arasında İç) ve çeşitli yemekler yaparak, üyelerine ikram ettiler. İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası terasında kokteyl tarzında gerçekleştirilen etkinlik yoğun ilgi gördü. İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Oda olarak Sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alan üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmamıza vesile olan etkinliklerimiz devam ediyor. Oda olarak eğitimlerimizin yanında sinema, tiyatro ve bu tür etkinliklerle üyelerimizi bir araya getiriyoruz. Bu günün ayrı bir önemi daha var. Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle tüm bayanlarımızın bu anlamlı günlerini de kutluyorum. Bu tür etkinler sayesinde üyelerimiz arasında daha çok birlik, beraberlik ve kaynaşma imkanı oluyor. Etkinliğimize katılan tüm üyelerimize ayrıca Vergi Dairesi müdürlerimize, SGK Müdürümüze teşriflerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri de yönetime böylesi anlamlı bir günde düzenledikleri etkinlikten dolayı ayrıca teşekkür ettiler.

Muhasebeciler Odası 8 Mart Dünya kadınlar Gününde Kısır partisi düzenledi Muhasebeciler Odası 8 Mart Dünya kadınlar Gününde Kısır partisi düzenledi Muhasebeciler Odası 8 Mart Dünya kadınlar Gününde Kısır partisi düzenledi Muhasebeciler Odası 8 Mart Dünya kadınlar Gününde Kısır partisi düzenledi

Önceki İçerikHatay’ın Dörtyol, Erzin, Hassa ve Payas İlçelerinde Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor
Sonraki İçerikArsuz’da Bir İlk
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.