Arsuz’da “Okuma-Yazma Seferberliği” toplantısı gerçekleşti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen “Okuma-Yazma Seferberliği” toplantısı Kaymakam SARI başkanlığında yapıldı.

Başlatılan seferberlik ile okuma-yazma bilmeyen tüm vatandaşlara ulaşabilmeyi hedeflediklerini belirten Kaymakam SARI “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Okuma-Yazma Seferberliği başlatıldı.İlçemizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit etmek ve ulaşmak için gerçekleştirilecek çalışmalar konusunda istişare etmek için toplandıklarını , Okuma-yazma bilmeyenlerin tespiti ve kursa yönlendirilmeleri konusunda herkesten destek beklediklerini ifade eden Kaymakam SARI , bu konuda herkese iş düştüğünü , Okuma ve yazma bilmeyen herkese ulaşılacağını , kurumlar ve muhtarlarla birlikte tüm toplumun destek olması gerektiğini belirtti . Toplantı Halk Eğitim Müdürlüğünün bilgilendirme sunumu ile karşılıklı görüş alışverişi ve görev dağılımının ardından sona erdi.

Arsuz Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Musa SARI’nin yanı sıra, İlçe Jandarma Komutan V Tahir ŞENSOY , Yazı İşleri Müdürü Mustafa DEMİRDELEN , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ ,İlçe Müftüsü Mehmet ÇİNAR, Tapu Müdürü Ayhan DURAL , Malmüdürü Nurhal PARLAK , Nüfus Müdürü Gülsel SOĞANCI , Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Hizni ERCAN , Sağlık Müdürü Pelin TÜRBEDAR GÖKPINAR , Halk Eğitim Müdürü Ali ALTUK , Polis Memuru Mehmet VANLI, Arsuz Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin YANGIN, Arsuz Ziraat Bankası Müdürü Emel SÜMER katıldı.

Arsuz’da “Okuma-Yazma Seferberliği” toplantısı gerçekleşti Arsuz’da “Okuma-Yazma Seferberliği” toplantısı gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.