Sanayi Bakanı Özlü’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Bir dizi ziyaret be program için Hatay’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
Bakan Özlü, belediye binası önünde AK ParTİ Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal,Orhan Karasayar,AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler,İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili,Başkan yardımcıları,meclis üyeleri,daire müdürleri tarafından çiçekle karşılandı.
Daha sonra makama geçen Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, İskenderun’a olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye İskenderun hakkında genel bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un hızlı gelişen bir kent olduğunu, İskenderun Belediyesi olarak planlı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
İskenderun’u geleceğe taşımak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, “desteklerinden dolayı hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, başbakanımıza ve cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Bakan Özlü”Bölge denizi ,limanı ve sanayi ile cazibe merkezi konumunda.Amonos tüneli ile birlikte bölgede büyük bir hareketlilik başlayacak.Bu projeyi yakından takip ediyoruz.İskenderun körfezi büyük bir üretim ,ticaret potansiyelini içerisinde barındırıyor.İskenderun ve bölgeye hizmet noktasında her türlü desteğe hazırız.Her zaman yanınızdayız.İskenderun geleceği parlak .Sizlerin aracılığı ile tüm İskenderunlu hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından bölgede yapılmakta olan ve yapılacak projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Sanayi Bakanı Özlü’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret Sanayi Bakanı Özlü’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Önceki İçerikAlpaslan Ortaokulu öğrencisi Altay, İstiklal Marşın okuma yarışmasında birinci oldu
Sonraki İçerikİBB Şehir Tiyatroları, Zeytin Dalı Harekâtı’na Destek Programı Kapsamında İskenderun’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.