Arsuz Kırmızı Beyaza Büründü

Arsuz belediyesi, ilk günden beri Zeytindalı harekatına verdiği desteği, bu kez de ilçe genelinde esnaflara Ay yıldızlı Türk Bayrağı dağıtarak sürdürüyor.

Zeytindalı harekatının başarılı olması, vatan topraklarından ve sınırlarımızdan tüm terörist unsurların temizlenmesi, Mehmetçiğin muzaffer bir şekilde yuvasına dönmesi temennisiyle toplumun tüm kesimleriyle desteğini açıkça ifade ettiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, milli birlik ve beraberlik duygusunun en güçlü bir şekilde hissedilmesi gereken bir dönemde atılması gereken tüm adımları ‘amasız ve fakatsız’ atmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatan topraklarının ve sınır ötesinin terörist unsurlardan temizlenmesi için can siperane savaşan asker ve polisin her zaman yanında olmaya ve sonuna kadar destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Culha, “Ordumuz ve operasyona destek veren tüm güvenlik güçlerimiz muzaffer bir şekilde yuvasına dönene kadar dualarımızla yanlarında olacağız. “ dedi.

Arsuz ilçesini ay yıldızlı Türk Bayraklarıyla donatarak halkın duyarlılığını göstermeye devam edeceklerini belirten Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatları doğrultusunda tüm zabıta personelinin bayrak dağıtma işlemini ilçenin tüm mahallelerinde yapacaklarını ifade etti.

Arsuz Kırmızı Beyaza Büründü

Önceki İçerikBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ’den İskenderun’a Büyük Müjde
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.