İskenderun’daki Depolara Kablosuz Haberleşme Sistemi Kuruluyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), su kuyuları ile su depoları arasında kablosuz haberleşme sisteminin kurulmaya devam ettiğini duyurdu.

Genel Müdürlük, Türkiye genelinde yaygın olan ve Hatay’daki su kuyularına kurulmaya başlanan kontrol sistemi sayesinde elektrik ve su zayiatının önüne geçildiğini açıkladı.

Kayıp ve kaçak suların önlenmesine yönelik Ar-Ge projeleri geliştiren HATSU, kablosuz haberleşme sistemi ile su kuyularından depolara iletilen suyun taşmasını önleyerek hem insan gücünden hem de su ve elektrik sarfiyatından tasarruf sağlandığını bildirdi.

Başlangıç olarak Arsuz ilçesindeki 14 depoda kurulumunun tamamlanarak faaliyete geçirildiğini hatırlatan İdare, haberleşme sisteminin İskenderun ilçesine bağlı Pınarbaşı, Barıştepe, Sanayi ve Çankaya mahallelerinde bulunan 4 kuyu ile 1 su deposuna monte edildiğini ve toplamda 8 kuyuya sistemin uygulanacağını belirtti.

İskenderun’daki Depolara Kablosuz Haberleşme Sistemi Kuruluyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.