Bayırlı Restaurant Dualarla hizmete açıldı

Bayırlı Restaurant düzenlenen törenle yoğun katılımla ve dualarla resmi açılışını gerçekleştirmenin onurunu yaşıyor.

İskenderun genelinde yapmış olduğu inşaat sektöründe kalite ve güveni ile halkın gönlüne giren Ak Parti İskenderun Belediye Meclis üyesi Musa Bayırlı İnşaat sektörünün ardından Petrol ve Restaurant hizmetleri ile de kalitesini adeta tescilledi. Denizciler girişinde eski Yörük Çadırının yerini restore ederek yeni ve modern bir görünüme kavuşturan Bayırlı Restaurantta Hatay’ın yöresel lezzetleri doğal ve organik bir şekilde usta ellerle son derece modern ve hijyenik bir ortamda hazırlanarak müşterilerine sunuluyor.

Özellikle hafta sonları vatandaşların aileleri ile birlikte gönül rahatlığıyla gelerek deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabildikleri mekânda, misafirler ağırlanıyor. Üst katta viaypi salonu da hizmete giren Bayırlı Restaurantın işletmeciliğini ise Musa Bayırlı ve oğlu Ahmet Bayırlı birlikte yürütüyorlar. İskenderun’da restoran alanında en usta elleri kadrosuna katarak en lezzetli yemekleri ve kahvaltılıkların hazırlandığı Bayırlı Restoran düzenlenen törenle ve dualarla hizmete açıldı.

Bayırlı Restauarıntın açılış kurdelasını Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Ak Parti İskenderun Belediye Meclis üyesi ve Bayırlı Restaurant işletmecisi Musa Bayırlı, oğlu Ahmet Bayırlı hep birlikte kestiler. Açılış sonrası Kuran’ı kerim okundu ve dualar edildi. Bayırlı Restaurant işletmecisi Musa Bayırlı açılış sonrası yaptığı konuşmasında; “Bu gün açılışımıza gelen herkesten Allah razı olsun, Hepiniz hoş geldiniz. İskenderun ve yöremiz insanına en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi. Bayırlı Restaurant İşletmecisi Musa Bayırlı ve oğlu Ahmet Bayırlı açılışa gelenleri kapıda karşılarken, tebrikleri tek tek kabul etti. Açılışa gelenlere ise çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Açılışa gelen vatandaşlar ise; Bölge insanlarının aileleri ile birlikte gönül rahatlığıyla gelip deniz manzarasında hoşça vakit geçirebilecekleri, kahvaltı ve sıcak yemek yiyebilecekleri, huzur bulabilecekleri bir mekanı kazandıran Bayırlı ailesine teşekkürlerini ilettiler
Bayırlı Restaurantı açılışına Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Ak Parti İskenderun Belediye Meclis üyeleri, sanayici ve iş adamları ile kalabalık halk topluluğu katıldılar.

Bayırlı Restaurant Dualarla hizmete açıldı Bayırlı Restaurant Dualarla hizmete açıldı Bayırlı Restaurant Dualarla hizmete açıldı

Önceki İçerikHbb’den Bilinçli Spor Ve Beslenme Etkinliği
Sonraki İçerikHATAY’IN UNUTULAN VE KADERİNE TERK EDİLEN TARİHİ: EPİPHANEİA (İSOS) ANTİK KENTİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.