İskenderun’da Down Sendromlu Çocuklara Anlamlı Ziyaret

Antakya Özel Umut Damlaları eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve Antakya gençlik merkezi üyeleri İskenderun Down cafe’ye ziyarette bulunarak Down Sendromlu çocuklar ile bir araya geldiler.
İş birliği ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskenderun’a gelen öğrenciler Down Sendromlu çocuklar ile hoşça bir vakit geçirdiler.

Düzenlenen program hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Toplum farkındalık oluşturmak adına zaman zaman kurumlar ve kuruluşlardan öğrenciler Down Cafe’yi ziyaret ediyor.Down sendromlu bireylerin sosyal hayatta tüm insanlarla birlikte yaşamaları büyük önem taşıyor.Bu tür düzenlenen ziyaretler,eğitimler ve etkinlikler çocuklarımızın çok hoşuna gidiyor.Faydalı çalışmalara imza atılıyor” dedi.

Belediye olarak her zaman Down Sendromlu çocukların yanlarında olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sosyal belediyecilik anlamında toplumun her kesimine hizmet ediyoruz. Bu çocuklarımıza az da olsa faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere. Toplumun tüm kesimine bu konuda görevler düşüyor. Bu çocuklara engelli vatandaşlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bu ziyaretlerinden dolayı Antakya Özel Umut Damlaları eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve Antakya gençlik merkezi üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun’da Down Sendromlu Çocuklara Anlamlı Ziyaret İskenderun’da Down Sendromlu Çocuklara Anlamlı Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.