İskenderun’da Çalınan Izgaralar Yenileniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ilçesinde yağmursuyu ızgaralarının çalınan ve eskiyen kısımlarında yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Çalınma vakalarının arttığını belirterek hırsızlık olaylarının önlenmesi adına vatandaşların duyarlı olması gerektiğini hatırlatan Genel Müdürlük, Özellikle İskenderun İlçesinin genelinde gözlemlenen yağmursuyu ızgaraların çalınması sonrasında yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis imdat çağrı merkezine bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrı yaptı.

İskenderun ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi’nde tespit edilen çalınmış ve eskimiş yağmursuyu ızgaralarının yenilenmesi kapsamında birçok caddede yenileme yapan HATSU, araç ve yaya trafiğini aksatacak ve olumsuz sonuçlar doğurabilecek bu sıkıntıların önlenmesi için yenileme yapılmaya devam edileceğini ayrıca demir ızgaralar yerine kompozit ızgaraların yerleştirildiğini kaydetti.

İskenderun’da Çalınan Izgaralar Yenileniyor

İskenderun’da Çalınan Izgaralar Yenileniyor
W
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.