Hatmek Kursiyerlerine Ahşap Boyama Kursu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te hobi ve meslek edindirme amaçlı ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor.

Her yaş grubuna birçok dalda kurs imkânı sağlayan HATMEK, kursiyerlerine bu kez de ahşap boyama kursu veriyor.

Hatmek Kursiyerlerine Ahşap Boyama Kursu

Özel boyalar ile gerçekleştirilen boyama tekniklerinin insanın kişisel gelişimlerine de katkı sağlayacağının altını çizen Eğitmen Suzanne Tenekecioğlu,” Günümüzde hobi boyama tekniklerinin gelişmesiyle birlikte özel boyalar ile yapılan çalışmalar insanlar için kolay ve sağlıklı bir uğraş halini almıştır. Su temelli olduğu için koku yapmayan ve deri ile temasında deriye zarar vermeyen hobi boyaları metal, duvar, ahşap, polyester, vernikli yüzey, kumaş, seramik gibi emici olmayan yüzeylerde de kullanılmaktadır. Ev içerisinde kapı, pencere, mobilya veya demir parmaklıklarda da bu hobi boyaları kullanılabilir. Kişinin edindiği uğraşlar, onun huzurlu ve mutlu olmasını sağlar ve olumsuzluklarla başa çıkılmasına yardımcı olur. Ayrıca kişi edindiği bu hobiler ile topluma ve kendi kişisel gelişimine katkıda bulunmaktadır. Önce merak ile başlayan bu hobi daha sonra insanı meslek sahibi de yapabilir. Çünkü bu özel uğraşlar kişinin içindeki cevheri ortaya çıkartır ve birey gücünü keşfeder” dedi.

Hatmek Kursiyerlerine Ahşap Boyama Kursu Hatmek Kursiyerlerine Ahşap Boyama Kursu Hatmek Kursiyerlerine Ahşap Boyama Kursu

Önceki İçerikARSUZ BELEDİYESİ ‘DOĞAL TAŞ İŞLEME ATÖLYESİ’ PROJESİ KURSİYER İLANI
Sonraki İçerikİskenderun Demirçelik Ortaokulu öğrencilerinden zeytin dalı harekatına destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.