Aziz Yıldırım’dan Başkan Savaş’a Ziyaret

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 21 Şubat Çarşamba günü, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu’nun açılışını yapmak üzere kente gelen Fenerbahçe heyetini ağırlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hassas günler yaşayan Hatay’da Aziz Yıldırım’ın okul açılışı için ziyaret gerçekleştirmesinin önemli olduğunu söyledi.

“HATAY HALKI KARGAŞA ORTAMINA MÜSAADE ETMEYECEKTİR”

Başkan Savaş, “Birçok insan sanki Hatay’da savaş varmış gibi algılayıp gelmek istemiyor. Seyahatlerini iptal etmeye çalışıyor. Ama şu var ki, 7 yıla yakındır sınırımızda iç savaş var. Hatay’da hiçbir kargaşa olmamıştır. İnşallah bundan sonrada Hatay halkı kargaşa ortamına müsaade etmeyecektir” şeklinde konuştu.

Engelli çocukların gelişimine ve eğitimine katkı sağlamak için açılışı yapılan okulun Hatay halkına hayırlı olmasını dileyerek, 18 öğrenci mevcudu olan okulun gelecek günlerde yüzlerce öğrenciye eğitim vermesini istediklerini belirtti.

Sıcak gelişmelerin yaşandığı Afrin operasyonu ile de görüşlerini bildiren Aziz Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e müdahalesinin gerekli olduğunun altını çizdi. Yıldırım, operasyonda şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet dileyerek, gazilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonunda Başkan Savaş, Aziz Yıldırım’a Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor forması, Yıldırım ise Başkan Savaş’a isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti.

Aziz Yıldırım’dan Başkan Savaş’a Ziyaret Aziz Yıldırım’dan Başkan Savaş’a Ziyaret Aziz Yıldırım’dan Başkan Savaş’a Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.