Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Trafikte Bilinçli Nesiller Yetiştiriyoruz

Belen Belediyesi ev sahipliğinde trafik kazalarının en aza indirilmesi, kayıpların ve yitirilen hayatların önüne geçilebilmesi için düzenlenen trafik eğitimine, belen ilçe sınırları içerisindeki tüm okullardan, Belen ve Payas Belediyesi tarafından taşımalı olarak getirilen toplamda 1500 İlkokul öğrencisi, trafik kuralları konusunda bilgilendirildi.
T.C. İçişleri Bakanlığı, Hatay Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Trafik Jandarma, Payas Belediyesi, Belen Belediyesi ve PAMEK İşbirliğinde imzalanan protokolle ilçemiz Belen’de düzenlendi.
Trafikte Bilinçli Nesiller Yetiştiriyoruz sloganıyla, Belen Belediyesi Yaşam Kompleksi düğün salonunun içerisine kurulan led ekranla eğitici slayt, videoların izlendiği, akülü arabaların ve şişme oyun parklarının kurulduğu, çocuklara yönelik öğretici ve eğlenceli aktiviteler düzenlendi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin geleceği olan minik yavrularımızı trafik kuralları konusunda eğiterek bilinçli nesiller yetiştirme ve farkındalık yaratma içerisindeyiz. Her yıl ülkemizde binlerce kaza meydana geliyor ve çoğu kazalarda bilinçsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle acı kayıplar ve telafisi olmayan sağlık sorunları meydana gelerek insanlarımızın geleceği kararıyor. Bu projemizde geleceğimizin nesilleri olan çocuklarımıza verdiğimiz eğitimle, trafiğin içinde olan anne, baba ve aile bireylerinin, trafik kazaları ile ilgili daha dikkatli olmaları konusunda çocuklarımızı eğiterek, ailelerini uyarmaları ve trafikte uymaları gereken kurallar konusunda bilgilendirerek, yarının bireylerini şimdiden yetiştirmek ve trafik konusunda bilinçlenmelerini hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Trafikte Bilinçli Nesiller Yetiştiriyoruz Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Trafikte Bilinçli Nesiller Yetiştiriyoruz Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Trafikte Bilinçli Nesiller Yetiştiriyoruz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.