İTSO’da ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Motivasyon’ konulu Eğitim Semineri düzenlendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, personellere ve üyelere yönelik eğitim seminerleri aralıksız devam ediyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, personellerinin yanı sıra Meclis üyelerine ve üyelerine yönelik eğitim seminerleri vererek, gerek işletme sahipleri, gerekse yöneticileri ve çalışanlarına iş yaşamında yaşadıkları sorunlar, bu sorunların çözümü ve çalışanların performanslarının arttırılmasına yönelik alanında uzman olan en yetkili eğitmenler tarafından seminerler veriliyor.
Hafta sonu İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda İTSO yöneticileri, Meclis üyeleri, personeller ve İTSO üyelerine yönelik 6 saatlik bir eğitim semineri verildi.
Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan Yağcı, ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Motivasyon’ konusunda sine vizyon destekli olarak verdiği seminerde, katılımcılara günlük iş hayatında yaşanan sorunları örneklerle anlattı.
Mizahi anlatım tarzı ve esprili kişiliği ile katılımcılara sohbet ortamında hoş bir seminer veren Prof.Dr. Özcan Yağcı, İş yaşamında ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek, “işletmelerde hiç kimse tek başına bir bütün değildir. O İşletmenin ayaklarını oluşturan birimler o çatının oluşmasına neden olur. Uyumlu çalışma, amir personel arasında sevgi saygı, kişinin kendini işine vermesi o işyerinin verimini arttıracaktır. İş yerinde yönetimin adaletli, tarafsız olması, ödüllendirme ve caydırmaya yönelik adımları da yerinde kullanabilmesi önemli etkenlerdir. Etkili ekip çalışmasında amaç, roller, süreçler, iç ilişkiler ve alt ekipler önem arz etmektedir” dedi.
İş yerlerinde Bireysel kalite, bilgi, deneyim, beceri ve duygusal olgunluğun da önemli faktörler arasında yer aldığına vurgu yapan Prof.Dr. Özcan Yağcı, etkin ekip çalışmasında ekip çalışmasının önemine değindi.
İş yerlerinde kurum kültürünün de önemli olduğu anlatılan seminerde, katılımcılar, iş yaşamında insan ilişkileri konusunda yaşadıkları sorunlar hakkında Prof.Dr. Özcan Yağcı ya sorular sordular. Karşılıklı sohbet ortamında geçen eğitim semineri soru cevap şeklinde son buldu.
Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan Yağcı’nın ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve motivasyon’ konulu eğitim seminerine, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Meclis Üyesi Müfit Tennioğlu, İTSO Meclis üyeleri, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, İTSO personelleri, İTSO üyeleri ile kurum işletme sahipleri ve çalışanları katıldılar.

İTSO’da ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Motivasyon’ konulu Eğitim Semineri düzenlendi İTSO’da ‘İş Yaşamında İnsan İlişkileri ve Motivasyon’ konulu Eğitim Semineri düzenlendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.