Hüseyin Sönmez Güven Tazeledi

İskenderun Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi.
İskenderun Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez’in güven tazelediği genel kurulda başkan ve yönetim kurulu 3 yıllığına görev yapacak.
Hüseyin Sönmez’in başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Murat Topak, Ali Özdemir, Kadir Yıldırım, Mustafa Filik.
Genel Kurulda Başkan Hüseyin Sönmez tarafından, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve terör unsurlarını bertaraf etmek için düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına destek vermek, harekata katılan Mehmetçiklere ve ailelerine moral desteği vermek amacıyla katılan herkese Türk Bayrağı dağıtılarak, ev ve iş yerlerine asılması istendi.
Ayrıca genel kurul salonu da, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla Ay Yıldızlı Türk Bayrakları ile donatıldı.
Denizciler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula, Birlik Başkanı İsmail Toklucu, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış, 1 Nolu’lu , 2 No’lu ve Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanları Şaban Kekeç, Remzi Çaylı ve Mehmet Horuz, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdülkadir Yardımcıoğlu ve daha çok sayıda STK temsilcisi ve de kooperatif ortakları katıldı.
Başkanlığını 14’ncü Birlik Başkanı İsmail Toklucu,katip üyeliklerini Oğuz Salık ve Muharrem Yavuz’dan oluşan Divan’ın görev yaptığı genel kurulda, tüm maddeler oy birliğiyle geçti.
Genel kurulda, İskenderun Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin faaliyet ve sosyal sorumluluk projeleri ile esnaflara yönelik çalışmaların yer aldığı, Başkan Hüseyin Sönmez’in geçmişten bugüne mesajlarının bulunduğu tanıtım filmi de ilgiyle izlendi.
Halk Bankası Esnafların Her Zaman Yanında …
Halk Bankası İskenderun 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Akış genel kurul sonunda yaptığı konuşmada, esnafların yatırımlarını yapabilmesi için gerekli tüm desteği verdiklerini belirterek, kredi taksitlerinin düzenli ödemelerini istedi.

Kredi Taksitlerini Düzenli Ödeyelim !
Üç yıllığına yeniden seçilen Başkan Hüseyin Sönmez yaptığı teşekkür konuşmasında, “Çoğumuz kredilerle ayakta durmaya veya yatırımlarımızı yapmaya çalışıyoruz. işte önemli olan nokta da burası…
Tıkandıkça krediye yöneliyoruz ve hatta krediyi krediyle kapatmaya çalışırken, kendimizi yeni sıkıntıların ortasında buluyoruz.

Hüseyin Sönmez Güven Tazeledi Hüseyin Sönmez Güven Tazeledi Hüseyin Sönmez Güven Tazeledi Hüseyin Sönmez Güven Tazeledi

Önceki İçerikHatay’da Ocak Ayı Fetö Operasyon Verileri Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun’da Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.