Emitt Fuarı Kapılarını Açtı

EUF- E Uluslararası Fuar ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş tarafından İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan 2018 EMITT 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı 25 Ocak Perşembe günü ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Almanya, Polonya, Çin ve Rusya gibi ülkelerin de olduğu 2018 EMITT’te 80 ülkeden 65 bin katılımcıya ustalarımızın elinden çıkan Hatay’ın yöresel lezzetleri ziyaretçilerle buluştu. Dünya’nın en büyük ilk beş fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı’nda yerli ve yabancı katılımcılara özel olarak Hatay sofrasının değişilmez tatları, künefe, kerebiç ve kabak tatlısını ikram edildi. Hatay’ın eşsiz lezzeti olan künefe, fuara katılan turizm elçilerinin ilgi odağı oldu.

Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Hatay’ın barış, kardeşlik mozaiğinin bir yansıması olan yöresel tatlarımızı fuar alanındaki katılımcılara bizzat ikram ederken, standa kurulan tünelin içerisinde yer alan EXPO 2021 tanıtımı, Eski Antakya Evleri ve Tarihi Uzun Çarşı’nın demosu katılımcıları mest etti.

Başkan Savaş, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan turizm fuarında, Hatay’ın tarihini ve zengin gastronomisini dünyanın dört bir yanından gelen turizm elçileriyle buluşturarak turizm pastasından büyük pay almaya çalışacak.

Emitt Fuarı Kapılarını Açtı Emitt Fuarı Kapılarını Açtı Emitt Fuarı Kapılarını Açtı Emitt Fuarı Kapılarını Açtı

Önceki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’daki Zeytin Dalı Harekât Merkezi’ni Ziyaret Etti
Sonraki İçerikAnne Olmak İçin Geç Kalmayın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.