Lodosun Vurduğu Sahil Şeridinde Bakım ve Temizlik Çalışması Yapıldı

Başkan Seyfi Dingil,”Park Bahçe müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz şiddetli lodosun oluşturduğu dalgalar nedeni ile bir bölümü yıkılan ve tahrip olan sahil yürüyüş bandındaki duvarın tamirat işlemlerini gerçekleştiriyor. Sahil bandı vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bir bölge. Bölgemizde zaman zaman etkili olan şiddetli fırtına lodos ve fırtınadan dolayı sahil bandımıza zarar veriyor. Ekiplerimizde gerekli tadilat, bakım ve temizlik çalışmalarını hemen yapıyor” dedi.

Doğan gazinosu önünde tahrip olan ve çeşitli nedenlerle kırılan andezit taşlarının tamiratını yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bu yer ile ilgili sürekli halkımızdan şikayetler geliyordu.HBB’nin sorumluluk alanında olmasına rağmen yoğun olarak kullanılan bu yer ile ilgili belediye olarak ekiplerimiz hemen çalışma başlatarak yaşanan sıkıntıyı giderdi.Belediye olarak halkımızın her zaman emrindeyiz.Vatandaşların bizlere gelen taleplerini belediyemizin imkanları ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Lodosun Vurduğu Sahil Şeridinde Bakım ve Temizlik Çalışması Yapıldı Lodosun Vurduğu Sahil Şeridinde Bakım ve Temizlik Çalışması Yapıldı

Önceki İçerikTürk Eğitim-Sen, “2 öğrencimizi kaybettiğimiz MYÜ Kavşağına Üst Geçit yapılmalı”
Sonraki İçerik‘Hatay Kart’ İçin Marketlerini Arıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.