Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hatay’da Daha Güçlü Tanıtılacak

İçerisinde Aselsan, Tusaş, Roketsan, İnsansız hava araçlarını yapan TAİ’nin bulunduğu Türkiye’nin milli ve yerli tanklarını üreten Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hatay’da oluşuma girerek Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi Vardı’yı Fahri Tanıtım Kurulu seçti.
Hatay’da yapılan törende Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Vakfın Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz üyeliğe seçilen Osman Mıstıkoğlu, Rahmi Vardı ve Erdal Uğurlu hazır bulundu.
Törende konuşan Vali Yardımcısı Mardinli “Ülkemiz için çok önemli olan bu vakfa Hatay’dan seçilen Osman Mıstıkoğlu, Rahmi Vardı, ve Erdal Uğurlu’yu tebrik ederek kimliklerini teslim etti”
Törende Mersin Bölge Temsilcisi Faik Ahmet Karadeniz’de “Hatay’da Fahri Tanıtım Kurulu’nu oluşturduk inşallah böyle daha fazla Vakfımızı Hatay halkına tanıtacağız” dedi.
Fahri Tanıtım Kuruluna seçilen Osman Mıstıkoğlu, Rahmi Vardı ve Erdal Uğurlu bizi bu göreve öneren Sayın Valimiz ve Vali Yardımcımız Orhan Mardinli’ye ve Vakfın Bölge Temsilcisi Faik Karadeniz’e teşekkürlerini ilettiler.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Hatay’da Daha Güçlü Tanıtılacak

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.