Arsuz Karaağaç’a Nüfus Şefliği Açılıyor

Hatay’ın Arsuz ilçesinde coğrafyanın geniş olması, vatandaşların kamu hizmetlerine daha kolay ulaşımının sağlanması açısından büyük önem arzeden, nüfus yoğunluğunun önemli bir bölümünün yaşadığı Karaağaç Mahallesi’ne nüfus şefliği açılması için protokol imzalandı.
Sadece belediye hizmetlerinin değil, tüm kamu hizmetlerinin vatandaşa en kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırılması konusunda hassas ve kararlı olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Nüfus İl Müdürü Sakip Pehlivanoğlu ve Arsuz Nüfus İlçe Müdürü Gülsel Soğancı ile bir protokol imzalayarak, Karaağaç hizmet binasında nüfus şefliği açılacağını müjdeledi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Karaağaç Mahallemizde Nüfus Şefliği açılması için Nüfus Müdürlüğümüz ile uzun süredir yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Belediyemizin Karaağaç hizmet binasında tahsis edeceğimiz mekanda açılmak üzere 18 Ocak 2018 tarihinde Nüfus İl Müdürümüz Sakip Pehlivanoğlu huzurunda İlçe Müdiremiz Gülsel Soğancı İle protokol imzaladık. Protokolün Genel Müdürlük onayından sonra nüfus hizmetleri Karaağaç Mahallesi ek hizmet binamızda verilecektir. Hemşehrilerimize hayırlı olsun “

Arsuz Karaağaç’a Nüfus Şefliği Açılıyor

Önceki İçerikDikkat Toz Taşınımı Geliyor
Sonraki İçerikGenelkurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Akar Hatay’da
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.