Sakarya Mahallesinde kaldırım olmayan noktalarda yeni kaldırım çalışması devam ediyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sakarya Mahallesinde kaldırım olmayan noktalarda yeni kaldırım çalışması yapıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına devam ediyor. İskenderun’da yaşayan hemşerilerimizin vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz pek çok konuda İskenderunlulara hizmet veriyor. Şehrin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimiz, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet” sloganıyla çalışmalarımızı sürdürerek hemşerilerimizin daha yaşanabilir bir kent olanaklarına ulaşması adına alt yapı ve üst yapının modernize edilmesini önemseyerek, hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile kent genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretiyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin yollarını mercek altına alması ile planlaması yapılan çalışmalar kapsamında birçok mahallemizde kilit parke kaldırım ve yol yapımı çalışmasını gerçekleştirerek birçok caddeyi günümüz koşullarına uygun nitelikli hale getirildik” diye konuştu.

Sakarya Mahallesinde kaldırım olmayan noktalarda yeni kaldırım çalışması devam ediyor

Önceki İçerikDenizciler’de Açılan Dekoratif Pike Ve Örtü Dikim Kursu Yoğun İlgi Görüyor
Sonraki İçerikKaptan Paşa Cami’nde Genel Temizlik
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.