Kaptan Paşa Cami’nde Genel Temizlik

İskenderun belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri Kaptan Mehmet Paşa Camiinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

Periyodik bir şekilde temizlik işlemelerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”belirlenen camilerde temizlik işlemi yapan ekipler her ay düzenli olarak bu işlemi gerçekleştiriyor. Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz camilerde belli bir program dâhilinde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İskenderunluların daha temiz ortamda ibadet etmeleri için çalışıyoruz. Vatandaşımızın daha ferah ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı Büyük bir özenle sürdürüyoruz.”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”özel araç ve en son teknoloji ürünü elektrikli süpürgelerimiz ile cami ve mescit temizliğini yapan ekiplerimiz camilerin dış temizliğinin yanında halı, kapı, cam, ahşap, kitaplık ve fayansları da temizliyor.”şeklinde konuştu.
Kaptan Paşa Cami’nde Genel Temizlik Kaptan Paşa Cami’nde Genel Temizlik

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.