Hatsu ,Fener Caddesi’nde Yağmur Birkintisi Önleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmursuyu deşarjını sağlamak adına su göletleri oluşan bölgelerde tarama yaparak kalıcı çözümler geliştirildiğini duyurdu.

Yağmur ve kanalizasyon hatlarından oluşan altyapı da tıkanıklık meydana gelmemesi amacıyla çalışmalarını sürdüren ve yağmursuyu hattı bulunmayan bölgeleri tespit ederek yeni hat döşeme projelerini hayata geçiren Genel Müdürlük, yağmur yağışlarının artması ile deşarjı sağlamak amacıyla yağmursuyu ızgarası yerleştirilme çalışmalarının sürdürüldüğünü açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Pirireis Mahallesi’nde vatandaşlardan ve bölge esnafından tarafından gelen talepler doğrultusunda harekete geçen HATSU ekipleri, İsmet İnönü (Fener) Caddesi üzerinde bulunan bölgeye toplamda 110 metre uzunluğunda yağmursuyu ızgarasının döşeme çalışmalarını başlattı.

Yağmur sonrası su birikintisi oluşturarak işleyişin aksamasına neden olan bölgelerde başlattığı çalışma ile bölge esnafının takdirini kazanan HATSU, gelen şikayet ve taleplerin hizmete çevrilmesi noktasında vatandaşların memnuniyetine önem verildiğine dikkat çekti.

Hatsu ,Fener Caddesi’nde Yağmur Birkintisi Önleniyor

Önceki İçerik2018 Yılı İşsizlik Maaşı Belli Oldu
Sonraki İçerikBelen ve Arsuz’un Nazım İmar Planı Görüşüldü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.