İskenderun Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Görevimiz vatandaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gidermek, belediyenin imkânları ölçüsünde dertlerine derman olmak” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,“Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz hemşerilimizin her daim yanındayız “dedi.

Halk Günü’ne gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşımız ile bir araya gelmek beni mutlu ediyor. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü her zaman halkımız ile iç içeyiz ama bugün daha özel. İnsanlarımız buraya geldiğinde randevu almadan mutlaka benimle görüşüyorlar ve sorunlarını taleplerini iletiyorlar. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Halk Günleri Devam Ediyor İskenderun Halk Günleri Devam Ediyor

Önceki İçerikMaddeye Değil Hayata Bağlanın
Sonraki İçerikHatay İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.