Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi

Hatay Valiliği tarafından düzenlenen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni”, gerçekleştirildi.

Törene Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Rektörü Prof Dr Türkay Dereli, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Bilal Ölmez, Nursal Çakıroğlu, Erol Özkan, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş, İl Müftüsü Hamdi Kavillioglu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın, Antakya ve Defne Kaymakamlarının yanısıra Siyasi Parti İl Başkanları, Muharip Gaziler Derneği, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği, Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Dayanışma Derneği, Hatay Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Vakfı Başkan ve temsilcileri ile kurum müdürleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Şehit, gazi ve vazife malullerimizin özgeçmişlerinin okunmasının ve beratlarının sunulmasının ardından, bu ülke için en büyük fedakârlığı yaparak şehit olan güvenlik görevlilerimizin yakınları ile gazi olan güvenlik personelinin yakınlarına Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli tarafından takdim edildi.

Törenin ardından Vali Vekili Orhan Mardinli, Gazilerimiz ve Şehit yakınları onuruna verilen yemekte şehit yakınları ve gazilerimiz ile bir araya gelerek yakından ilgilendi ve onlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi Hatay’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Takdim Töreni Düzenlendi

Önceki İçerikBADEMCİK AMELİYATINDA ‘THERMAL WELDING’ DÖNEMİ
Sonraki İçerikGÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR BU ÜLKEDE…
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.