Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hükümlülere Moral Konseri Verildi

Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutuklular ile görevi başında bulunan personele moral vermek amacıyla konser düzenlendi. Sanatçı Serkan Altun ve ekibinin hükümlü ve tutuklulara verdiği konsere Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Kurum Müdürü Mehmet Akgüç, ikinci müdürler Faruk Akdeniz, Mehmet Kaya, idare memuru Mehmet Aykut Esmerligil ile diğer kurum personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Hatay Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç, ulusal ve yerel sanatçı Serkan Altun’a kurumumuzda verdiği konserden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Aygeç, tutuklu ve hükümlüler için yapılan bu tür etkinliklerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini söyleyerek, programı düzenleyen idareci ve personele de teşekkür etti.
Konser programında hükümlü ve tutukluların isteklerine yer verildi. Sevilen türküler söylendi. Seslendirilen türkülere alkışlarla ve oyunları ile eşlik eden hükümlü ve tutuklular gönüllerince eğlendi.

Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hükümlülere Moral Konseri Verildi Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hükümlülere Moral Konseri Verildi

Önceki İçerikDörtyol’da Tıkanan Izgaralar Temizlendi
Sonraki İçerikOkay Yayladağı Lokumları İskenderun’da Hizmetinizde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.