Belen Belediyesinde Kadro Heyecanı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından taşeron işçilerin çalıştığı kuruma ait olan şirkette kadroya geçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren çalışanlar, “Hükümetimizden Allah razı olsun, bizleri taşeron illetinden kurtararak çok büyük hayır işlediler. Bundan önce çalışma güvencemiz de yoktu. Tabiri caizse günü kurtarıyorduk. Bu yasa tasarısını yıllardan beri bekliyorduk. Artık başımızı yastığa koyduğumuzda rahat uyuyacağız. Bu yasa sayesinde birçok özlük hakkımızı da alarak daha mutlu bir şekilde çalışacağız. Taşeron işçiler olarak şu anda güvenlik soruşturma formlarını doldurarak, kadrolu olma yolunda ilk adımımızı attık. İnşallah hayırlı bir süreç geçirerek kadrolarımızı da almak nasip olur”. İfadelerini kullandılar.

Belediye Başkanı Adnan Vurucu’da, taşeron’a gelen kadro ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bundan böyle şirket üzerinden çalışan işçi personellerimiz, devletimizin himayesine alınarak gelecek korkusu yaşamadan, çalışmalarını daha güzel bir şekilde sürdürecek. Bu çalışmayı yaparak binlerce işçimize umut olan taşeron yasasını hazırlayan başta hükümetimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, başvuru formlarını dolduran işçilerimize de şimdiden hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Belen Belediyesinde Kadro Heyecanı Belen Belediyesinde Kadro Heyecanı

Önceki İçerikHGC’NİN YENİ HİZMET BİNASI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE AÇILDI
Sonraki İçerikİskenderun’da Uyuşturucu Operasyonları Devam ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.