İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübünün Kareteci Sporcuları Madalyaları Topladı

İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübü bünyesinde başarıdan başarıya koşan Karate takımının sporcuları Adana’da düzenlenen turnuvalarda madalyaları topladı.
Adana 5 Ocak İller arası karate şampiyonası turnuvalarına çevre il ve ilçelerden bine yakın sporcu katıldı.
İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübü bünyesinde Karate takımını özveri ile çalıştıran ve derece elde edilmesinde büyük payı olan karate hocası Bünyamin Görz ve 18 sporcu müsabakalarda kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvalarda İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate takımından dört 1.cilik, iki 2.cilik, iki de 3.cülük elde etme başarısı gösterdiler. Bunun yanında Yıldız Bayan takımı da 2. Olarak, İskenderun’u Adana’da başarı ile temsil ettiler.
İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübü Karate takımının sporcuları ve hocaları İskenderun Belediyesi DOWN Kafe de bir araya geldiler. Küp Başkanı Selma Türkoğlu ve İskenderun Gençlik Merkezi müdürü Ahmet Keskin, başarılı sporcuları tebrik ettiler. İskenderun’da eğitim ve öğretimin yanı sıra spora ve sosyal faaliyetlere de son derece önem verdiklerini belirten, Pamuk Akademi Spor Kulübü Başkanı Selma Türkoğlu; “Geleceğin milli sporcularının yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Sizlerin başarısı için biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu başarıların kazanılmasında İskenderun Gençlik Merkezi Başta olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesine, İskenderun Belediyesine de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. El birliği ile bu takıma sahip çıkmamız lazım” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Yapılan konuşmaların ardın yaş pasta kesildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil tarafından da başarılı sporculara çeşitli hediyelere verildi.

İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübünün Kareteci Sporcuları Madalyaları Topladı İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübünün Kareteci Sporcuları Madalyaları Topladı İskenderun Pamuk Akademi Spor Kulübünün Kareteci Sporcuları Madalyaları Topladı

Önceki İçerikKADEM Hatay İl Temsilciliği İskenderun’da Açılıyor
Sonraki İçerikTürk Eğitim-Sen’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuğrul’a Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.