İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine Bağlı olarak çalışan “Evde Temizlik Hizmeti” kapsamında çalışan ekipler Dumlupınar, Muradiye ve Modern Evler Mahallesinde yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımızın evlerinde genel temizlik hizmetini gerçekleştirdiler.
Verilen hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların da derdine derman olmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz insan odaklı hizmetlerle vatandaşlarımızı ötekileştirmeden, ayrım gözetmeden hizmet yapmanın gayreti içerisindeyiz. Belediyemiz tarafından oluşturulan ekipler tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken bu sayede yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların kendi başlarına yapamadıkları ev işleri yapılarak, bir nebze olsun rahatlamaları sağlanıyor ”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Ekiplerimiz belirli bir periyod şekilde yaşı vatandaşlarımızın evlerinin baştan aşağıya temizliğini yapıyor. Evde temizlik hizmeti projemiz vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. İlerleyen yaşları nedeniyle hareket kısıtlılığı yaşayan ve ev temizliği gibi temel gereksinimlerini yerine getiremeyen vatandaşların evine temizlik uygulamasından yaşı vatandaşlarımız oldukça memnun” diye konuştu.

İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor İskenderun Evde Temizlik Hizmeti Devam Ediyor

Önceki İçerik01-07 Ocak 2018 tarihleri arasında 3.094 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
Sonraki İçerikTaşerondan İşçi Statüsüne Geçiş İçin Başvuru Alımları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.