İskenderun Yağmursuyu Izgaralarında Hırsızlık Olayları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun İlçesi’nde yağmursuyu ızgaralarının çalınma vakalarının arttığını belirterek hırsızlık olaylarının önlenmesi adına gerekli işlemlerin yapıldığını ayrıca vatandaşların bu noktada duyarlı olmaları gerektiğini hatırlattı.

Özellikle İskenderun İlçesinin genelinde gözlemlenen yağmursuyu kanallarının üzerinde bulunan ızgaraların çalınma vakalarının her geçen gün arttığını bildiren Genel Müdürlük, hırsızların hedefi haline gelen ızgaralar ile alakalı yenileme çalışmalarının devam ettiğini ve herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis İmdat çağrı merkezine bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrı yaptı.

Yağmursuyu ızgaralarının güvenli bir şekilde yerleştirilerek gerekli önlemlerin alınmasına rağmen olumsuz sonuçlarla karşılaşıldığını ve ızgara çeşitlerinin demir yerine kompozit olarak döşeneceğinin bilgilerini veren İdare, Sakarya ve Modernevler Mahallesi’nde birçok noktada hırsızlık yaşandığını ve yaya ve araç trafiğine olumsuz sonuçlar doğurmaması adına yenilemenin hızlı bir şekilde yapıldığını açıkladı.

İskenderun Yağmursuyu Izgaralarında Hırsızlık Olayları Devam Ediyor İskenderun Yağmursuyu Izgaralarında Hırsızlık Olayları Devam Ediyor İskenderun Yağmursuyu Izgaralarında Hırsızlık Olayları Devam Ediyor

Önceki İçerikArsuz Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Sonraki İçerikİskenderun 2017 Yılı Aralık Ayı Faaliyetleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.