Arsuz Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında, belediye hizmet binasında gerçekleşen Ocak ayı ilk oturumunda gizli oylama ile Denetim Komisyonu’na CHP’li meclis üyelerinden Faiz Ekenel, Abdullah Hançer, Şevket Köybaşı ve Semir Kirmit ile AKP’li Meclis üyesi Özcan Aslan getirildi.

Tatil Ayının Tespiti İle İlgili Yazı İşleri Müdürlüğünün Teklifini oybirliğiyle onaylayan Belediye Meclisi, tatil ayını Ağustos olarak belirledi. Mecliste, Meclis Üyelerinin Huzur Hakkı ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün Teklifi, Belediyede Sözleşmeli Olarak Çalıştırılacak olan Mühendis, Mimar ve Şehir Plancısına Ödenecek Aylık Ücretin Belirlenmesi İle İlgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi, Belediyede Sözleşmeli Olarak Çalıştırılacak olan Avukata Ödenecek Aylık Ücretin Belirlenmesi İle İlgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Teklifi ve Maktu Mesai İle İlgili Zabıta Müdürlüğünün Teklifi oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna ve Arpaçiftlik 275 ve 276 Parseller 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı İle İlgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Teklifi ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Gündem dışı konuşmalarda söz alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,meclisin 2017 yılındaki uyumlu çalışmasının 2018 yılında da devam edeceğini belirterek, yeni yılın ilk meclisinin hayırlı uğurlu olmasını ve 2018’nin başarılı çalışmalarla dolu bir yıl olmasını temenni etti.

Belediye Meclisi, Komisyona havale edilen teklif maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere bir sonraki meclis toplantısının 8 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Arsuz Belediye Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Önceki İçerikİskenderun’da Gösteri Yürüyüşlerinin Yerleri ve Güzergahları Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Yağmursuyu Izgaralarında Hırsızlık Olayları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.