Halk Günleri 2018 Yılın’da Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor.
Her hafta salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak” dedi.
Başkanlık makamına gelerek randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, oldukça yoğun katılımın olduğu halk günü buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.
Başkan Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Vatandaşlarımız randevu almaksızın her hafta Salı günü burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkânı buluyor. Ben de birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini almış oluyorum. Sorunları ve sıkıntıları belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, her zaman halkla daima iç içe olduklarını kaydederek şöyle devam etti:
“Vatandaşlarımızın iyi gününde kötü günlerinde her zaman birlikteyiz. Halk Günü noktasında ise bir günümüzü tamamen ayırıyoruz. Bir kişinin dahi rahat etmesine vesile olmak bizleri mutlu ediyor. Halka hizmet hakka hizmettir”

Halk Günleri 2018 Yılın’da Devam Ediyor Halk Günleri 2018 Yılın’da Devam Ediyor

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor
Sonraki İçerikHatay’da Aralık Ayında 3.449 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.