Kazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Salon Futbolu (FutSal) Müsabakalarında Şampiyon İSTE Futbol Takımı oldu. Böylelikle Türkiye Üniversitelerarası 1. Lig Salon Futbolu takımlarının arasına ismini yazdıran İSTE Futbol Takımı büyük coşku yaşattı.

İlk maçını Mersin Çağ Üniversitesi Futbol Takımı’nı 3–2 yenen İSTE Futbol Takımı, ikinci maçında Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Futbol Takımını 7–6’lık skorla mağlup etti. İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında iyi bir performans gösteren İSTE Futbol Takımı rakibi Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Futbol Takımı karşısında ilk yarıyı 4–2 önde kapattı. İkinci yarıda da aynı iyi performansını devam ettiren İSTE Futbol Takımı 7–3 gibi rahat bir skorla şampiyonluğa ulaştı.

Maç sonunda iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek fair-play çerçevesinde güzel anlar yaşattı. Ev sahibi İSTE Futbol Takımı’nın şampiyonluk kupasını İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ verdi. Bu sevinci tüm İSTE’lilere ve İskenderun’a yaşattıkları için futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Rektör Prof. DERELİ; “sporda ve sanatta başarılı olanların, daha inovatif ve başarılı olduklarına inanıyoruz ve bu nedenle Teknoversite vizyonumuzda spor ve sanat faaliyetlerine de geniş yer ayırıyor ve destekliyoruz” dedi. Müsabakalarda görev alan hakemlere ve Türkiye Üniversitelerarası Futbol Federasyonu yetkililerine de ayrı ayrı teşekkür eden Rektör Prof. DERELİ hakemlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi ve hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Kazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi Kazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi Kazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi Kazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi
Sonraki İçerikArsuz’da Trafik Kazası 3’ü Çocuk 7 Yaralı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.