İskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan yeni yıl öncesinde gıda maddesi satışı yapan işletmelere denetim yaparak incelemelerde bulundu.

Tüketicilerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş ürünler tüketmesi için denetimlerini sıklaştıran İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde gıda maddesi satışı yapan işletmelere denetim yaparak incelemelerde bulundu.

Yaklaşan yeni yıl öncesinde işyerlerini sıkı denetime alan ekipler, yapılan denetimlerde satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol ediyor.
Halk sağlığını korumak ve gözetmek için zabıta ekiplerinin denetimlerini kesintisiz devam ettireceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve sağlıklı bir ortamda girebilmesi için çalışmalarımızı ilçe genelinde sürdürüyoruz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber gıda üretim yerlerinin tümünün denetimi hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Yılbaşının yaklaşması nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi İskenderun Belediyesi Zabıtasından Yeni Yıl Denetimi

Önceki İçerikİste-Tto’da Plc – Otomasyon Eğitimleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikKazandığı şampiyonlukla 1. Lig’e yükselen İSTE Futbol Takımı İskenderun’u sevindirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.