Başkan Savaş Karaağaç Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, 19 Aralık Salı günü Arsuz Karaağaç Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fikir alışverişlerinin yaşandığı toplantıda Başkan Savaş’a Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da eşlik etti.

Konuşmasında bugüne kadar Arsuz ilçesine yapılan alt yapı ve içme suyu hatları hakkında bilgiler paylaşan Başkan Savaş, “ HBB olarak daha iyi hizmet yapabilmek için imkanlarımızı maksimum seviyede kullanmaya devam ediyoruz. Çok zor şartlarda fazla iş yapmaya çalışıyoruz. Bizler sizlerin de desteğinizin farkındayız. Kanalizasyon çalışmalarımız için şu anda yol çalışmalarımıza ara verdik. Önümüzdeki günlerde kanalizasyon ve doğal gaz çalışmalarının ardından yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Arsuz halkının kanayan yarası olan kanalizasyon sorununa çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Nazım Culha, “Arsuz ilçesi genel anlamda gerekli yatırımları alıyor. Bu yüzden Başkan Savaş’a çok teşekkür ediyoruz. Karaağaç’ın iki tane problemi vardı biri alt yapıydı diğeri ise elektrikti. Coğrafyanın çok geniş olması sebebiyle projelendirme çalışmaları biraz uzun sürmüş olsa da Başkanımızın takibi ile çalışmalar en kısa zamanda gerçekleştirilmeye devam edecek. Ayrıca HBB tarafından İskenderun’a yapılacak olan spor kompleksi ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor, en kısa zamanda yepyeni bir spor kompleksini İskenderunlu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Savaş Karaağaç Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi Başkan Savaş Karaağaç Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi Başkan Savaş Karaağaç Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.