İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.

► 08/12/2017 ile 15/12/2017 tarihleri arasında Narkotik Suçlar kapsamında 16 olay meydana gelmiş olup, söz konusu olaylara yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince başarılı operasyonlar gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu operasyonlar neticesinde, 22 şahıs hakkında yasal işlem yapılarak, 4 şahıs tutuklanmak suretiyle cezaevine teslim edilmiş olup, 51 gr.Esrar maddesi, 2000 adet Captagon uyuşturucu hap, 14 gr.Eroin maddesi, 110 gr. Kenevir Tohumu ve 11 adet Uyuşturucu hap maddesine el konulmuştur.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.

İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonu

Önceki İçerikHatay Yöresel Yemek Yarışmasına Hazırlanıyor
Sonraki İçerikMotorlu Taşıt Sürücü Kursu Adaylarının Sınava Gireceği Okullar Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.