Üniversitelerarası Salon Futbol Müsabakaları İskenderun’da

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 2. Lig Salon Futbolu (Futsal) Grup Müsabakaları 18-22 Aralık 2017 tarihleri arasında İskenderun’da yapılacak. Üniversiteler 2. Ligi’nde mücadele eden 56 Üniversite, 6 ayrı gruba ayrılmış olup, İskenderun Teknik Üniversitesi’nin de içinde bulunduğu grubun müsabakaları İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

17 Aralık 2017 günü saat 17.00’da İSTE Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda yapılacak Teknik Toplantı ile son hazırlıkları tamamlanacak olan müsabakalar, 18 Aralık 2017 günü saat 11.00’da İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak açılış töreninden hemen sonrası başlayacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Salon Futbol Takımlarının kıyasıya mücadelelerine sahne olacak “Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu Müsabakaları” 22 Aralık 2017 günü yapılacak final maçı ile sona erecek.

Üniversitelerarası Salon Futbol Müsabakaları İskenderun’da

Önceki İçerikBelen Belediyesi Arşiv Çalışmalarını Tamamladı
Sonraki İçerikİSTE Öğrencileri Uygulayarak Öğreniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.