Ercan-Asiye Çifti Mutluluğa Yelken Açtılar

İskenderun Ticaret Lisesi Mezunları Derneği yönetim kurulu üyesi ve şehrimizin başarılı Muhasebecilerinden Ercan ve Asiye çifti düzenlenen nikah töreni ile mutluluğa yelken açtılar. Ercan-Asiye çiftini bu mutlu günde sevenleri yalınız bırakmadılar. İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya da genç çiftlerin nikah şahidi oldular. Ticaret Meslek Lisesinden mezun olan öğretmen ile üyelerin birlik ve beraberlikleri yıllar geçse de artarak devam ediyorlar. İyi ve kötü günde her zaman kenetlenen Dernek üyeleri bu kez Ercan-Asiye çiftinin düğününde bir araya geldiler. Nikah sonrası Beyaz Sarayda genç çiftler yakın dostları ile unutulmaz anlar yaşadılar. Canlı müzik eşliğinde kesilen pastanın ardından davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Ercan-Asiye Çifti Mutluluğa Yelken Açtılar Ercan-Asiye Çifti Mutluluğa Yelken Açtılar Ercan-Asiye Çifti Mutluluğa Yelken Açtılar

Önceki İçerikHatay Yöresel Yemek Yarışmasına Hazırlanıyor
Sonraki İçerikİTSO Personeline ‘Benimle Barış, Herkesle Barış’ ve Farkıma vardım eğitimi verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.