Güzelçay’a Çok Amaçlı Semt Pazarı Yapılıyor

Güzelçay Mahallesindeki çok amaçlı semt pazarının yapımının hızla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’da Fatih Sultan Mehmet mahallesine, Sakarya’ya, Kocatepe ve Bekbele’ye yapılmakta olan semt pazarlarında artık sona gelindi. Şimdide Akçay bölgesine çok amaçlı semt pazarı yapıyoruz. Buradaki zemin düzenleme çalışmalarının bitmesinin ardından Pazar yerinin üst kısmı kapanıyor. Kısa bir süre sonra yapım çalışmaları bitecek. Halkımızın ve Pazar esnafımızın hizmetine açılacak.”dedi.

Çok amaçlı semt pazarları projeleri ile Pazar yerlerinin daha modern hale geleceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımızı kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek. İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Semt pazarları kısa bir sürede tamamlanarak halkımız ve esnafımızın hizmetine açılacak” şeklinde konuştu.

Güzelçay’a Çok Amaçlı Semt Pazarı Yapılıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.