Arsuz’da Rekreasyonel Balıkçılık Festivali

estivallerin şehri olarak bilinen Arzumuz da önümüzdeki yıl için Bodrum’da ve Alaçatı’da her yıl düzenlenmekte olan uluslararası düzeydeki Rekreasyonel Balıkçılık Festivali’nin bir benzerini düzenlenmek için profesyonel ve geniş bir ekiple çalışma başlatıldı.

Kaymakamlığın başını çektiği çalışmanın içerisinde İskenderun Teknik Üniversitesi, Arsuz Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Arsuz Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü , çeşitli kurum ve kuruluşlar dan memurlar ve gönüllüler de yer alıyor.

Uluslar arası düzeyde olması planlanan festivalde belli standartlar da yakalanacak balığın, ölmeden denize bırakılması, bu sayede çeşitli sosyal mesajlarında verilmesi hedefleniyor. Yoğun bir katılımla Hazırlık çalışmaları başlatılan festival için Yattım Burnunu Olta Balıkçılığı Gönüllüleri ve daha başka yerlerde bu festivallere katılmış müdavimleri, bölgemizde böyle bir yarışmanın düzenlenmesinin kendileri için çok heyecan verici ve çok önemli olduğunu ifade ederken ilkine Kaymakamlığın önayak olmasının ardından belki daha sonraki yıllarda bunu düzenlemek isteyecek birden çok organizasyon hayatının çıkabileceğine, çok ilgi gören bir faaliyet olduğunu ifade ettiler. Başta Kaymakamımız Musa SARI olmak üzere emeği geçen herkese katkı sunan herkese teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

Arsuz’da Rekreasyonel Balıkçılık Festivali Arsuz’da Rekreasyonel Balıkçılık Festivali

Önceki İçerikİSTE Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti
Sonraki İçerikEngellilere, Engel Olan Araçlara Ceza Yazıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.