Belen Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Belen Belediyesinden başlayarak Eski askeri yola kadar süren yürüyüşe çok sayıda personel katılırken, yürüyüş etkinliğinin ardından Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde verilen kahvaltıyla proğram sona erdi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’da yaptığı konuşmada ” Belen Belediyesi daire personeline yönelik yaptığımız sağlıklı yaşam yürüyüşünde, toplamda 6 kilometre yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı yaşam için yürüyüş çok önemli, bizlerde her ayın ilk cumartesi bu etkinliğimizi gerçekleştirerek, hem yürüyüş yapacağız, ardından da personellerimizle birlikte kahvaltı yaparak, güzel vakit geçireceğiz ifadelerini kullanarak, katılım sağlayan belediye personellerine teşekkür etti.

Belen Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Belen Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Belen Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Belen Belediyesinden Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.